De AC Pluon Lader

Jouw keuze voor award-winning slimme en duurzame laadoplossingen met het futureproof PLUON MODULAR SYSTEM.

> 99%

uptime

> 95%

recycleerbaar

100%

OCPP 2.0

tot 22kW

laadvermogen

Modulair

De AC lader is voorzien van het modulaire PLUON systeem is snel upgradeable en dus àltijd klaar voor de toekomst. Nieuwe technologieën worden in een handomdraai in overleg met de klant geïmplementeerd.

Duurzaam

De AC PLUON laadpaal is geconstrueerd met duurzame, ecologische en bewezen lokaal geproduceerde materialen. ‘Think local, act global’ ligt aan de basis van deze bewuste keuze.

Design

De AC PLUON laadpalen zijn herkenbaar aan hun award-winning* stylering in een strakke en duurzame behuizing.

Connectiviteit

De AC PLUON laadpalen zijn voorzien van slimme techniek en compatibel met de gangbare CPO-platformen. 

KIES HET AANTAL LAADPUNTEN

Stap 1

Enkele stekker

Voorzie je een privé laadpaal en/of ontbreekt de ruimte om twee voertuigen gelijktijdig te laden? Ga dan voor één laadpunt bij de gestileerde AC PLUON laadpaal.

Dubbele stekker

Benut alle ruimte en mogelijkheden van de AC PLUON laadpaal. Twee laadpunten geven je de mogelijkheid om twee keer tot een vermogen van 22 kW te laden. 

KIES JE TYPE

Stap 2

Wand uitvoering

Staande uitvoering

PERSONALISEER HET UITERLIJK

Optioneel

Print

PLUON ontwerpt samen met jouw klant en onze grafische experts een state of the art laadplein, eigen aan diens identiteit. Samen staan we  garant voor sterke visibiliteit.

Kleur behuizing

De kleur van je wagen? De kleur van je merk? Elke AC PLUON laadpaal kan op vraag van de klant langs de lakkerij, voor net dàt ietsje meer uitstraling.

Eenvoudig te configureren, plug & charge, Europese AA-kwaliteit, CPPO 2.0 ready, laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22kW, aardlekschakelaars/bescherming tegen lekstromen

Maak gebruik van de Pluon service

On site service

Door het slimme PMS (PLUON MODULAR SYSTEM), wordt een laadpaal ter plekke voorzien van een nieuw laadhoofd en gebeurt de upgrade van het toestel bij PLUON in huis of over the air. Geen dagenlange wachttijden. Geen inkomensverlies. Geen centje pijn.

Pluon Academy

Ben je een installateur of integrator? Meld je aan bij de PLUON ACADEMY en dompel jezelf onder in de vooruitstrevende, duurzame en circulaire wereld van PLUON laadpalen, PLUON  CPO en meer.

Documentation

Datasheets en extra informatie voor professionals over de PLUON productlijn vind je hier. Ontdek en download de specificaties en duiding.

Contacteer ons vandaag voor een gesprek

Draag bij tot een circulaire toekomst

PLUON ijvert voor het gebruik van lokaal opgewekte energie in combinatie met lokaal geproduceerde grondstoffen. De metalen behuizing voor de frames van de laadpalen, wordt binnen een straal van 50 km geproduceerd.

Veelgestelde vragen

Contacteer ons vandaag voor een gesprek

Afhankelijk van de grootte van de bestelling, bekijken we de mogelijkheden. We gaan graag met jou op weg naar het beste design voor de klant.

PLUON richt zich op installateurs en integrators.
In principe is het bestellen van één AC PLUON laadpaal niet mogelijk. 

Als installateur of integrator kan je partner worden van Pluon. Neem contact op.

Afhankelijk van de grootte van je bestelling, zijn leveringen mogelijk vanaf 2 maanden na uw bestelling.

Het PMS (PLUON MODULAR SYSTEM) bij de AC PLUON laadpaal is een ingenieus systeem dat er voor zorgt dat aanpassingen, uitwisselbaarheid en updates razendsnel en OTA kunnen gebeuren.

PLUON vervaardigt haar producten echt lokaal én integreert bij voorkeur groene, lokaal opgewekte stroom in elk project.

De AC PLUON laadpaal (wand uitvoering of staande uitvoering) en de DC PLUON Snellader worden vervaardigd in Belgisch Limburg.

Jazeker. Word partner en lid van de PLUON ACADEMY en kom alles tot in de kleinste details te weten.