De DC Pluon Snellader

PLUONS robuuste en stijlvolle krachtpatser laadt jouw voertuig aan een vermogen tot 360 kW.

100%

schaalbaar

3  

vermogensvarianten

100%

state of the art design

tot 360 kW

laadvermogen

Modulair

De DC PLUON Snellader is voorzien van upgradeable componenten en is dus àltijd klaar voor de toekomst. Nieuwe technologieën worden in een handomdraai in overleg met de klant geïmplementeerd.

Duurzaam

De DC PLUON Snellader is geconstrueerd met duurzame, ecologische en bewezen lokaal geproduceerde materialen. ‘Think local, act global’ ligt aan de basis van deze bewuste keuze.

Design

De DC PLUON Snelladers zijn herkenbaar aan hun robuuste maar strakke stylering in een duurzame behuizing. 

Connectiviteit

De DC PLUON laadpalen zijn voorzien van slimme techniek. De klant heeft op elk moment toegang tot een compleet inzicht op alle laadactiviteiten.

KIES HET AANTAL LAADPUNTEN

Stap 1

Enkele stekker

Wenst u optimaal het beschikbare vermogen te gebruiken? Ga dan voor één laadpunt bij de gestileerde DC PLUON Snellader en laad je voertuig in de best mogelijke omstandigheden

Dubbele stekker

Benut alle ruimte en mogelijkheden van de DC PLUON Snellader. Twee laadpunten geven je de vrijheid om zoveel mogelijk wagens te laden in korte tijd.

TOEPASSINGEN IN VERSCHILLENDE SECTOREN

Stap 2

Commercial & industrial

Transport & logistics

PERSONALISEER JE LAADPLEIN

Optioneel

Print

PLUON ontwerpt samen met jouw klant en onze grafische experts een state of the art laadplein, eigen aan diens identiteit. Samen staan we  garant voor sterke visibiliteit.

Inbedding in de omgeving

Samen met klant en integrator maken we een technische en visuele analyse van de lokale mogelijkheden, met oog voor hernieuwbare en groene stroom.

Word lid van de PLUON ACADEMY en ontrafel de geheimen van de PLUON DC Snellader

Maak gebruik van de Pluon service

On site service

Door het slimme PMS (PLUON MODULAR SYSTEM), wordt een laadpaal ter plekke voorzien van een nieuw laadhoofd en gebeurt de upgrade van het toestel bij PLUON in huis of over the air. Geen dagenlange wachttijden. Geen inkomensverlies. 

Pluon Academy

Ben je een installateur of integrator? Meld je aan bij de PLUON ACADEMY en dompel jezelf onder in de vooruitstrevende, duurzame en circulaire wereld van PLUON laadpalen, PLUON  CPO en meer.

Documentation

Datasheets en extra informatie voor professionals over de PLUON productlijn vind je hier. Ontdek en download de specificaties en duiding.

Contacteer ons vandaag voor een gesprek

Draag bij tot een circulaire toekomst

PLUON ijvert voor het gebruik van lokaal opgewekte energie in combinatie met lokaal geproduceerde grondstoffen. De metalen behuizing voor de frames van de laadpalen, wordt binnen een straal van 10 km geproduceerd.

Veelgestelde vragen

Contacteer ons vandaag voor een gesprek

Afhankelijk van de grootte van de bestelling, bekijken we de mogelijkheden. We gaan graag met jou op weg naar het beste design voor de klant.

Als installateur of integrator kan je partner worden van Pluon. Neem contact op.

Afhankelijk van de grootte van je bestelling, zijn leveringen mogelijk vanaf 2 maanden na uw bestelling.

PLUON richt zich op installateurs en integrators.
In principe is het bestellen van één DC PLUON Snellader niet mogelijk. 

Het PLUON MODULAR SYSTEM bij de DC PLUON Snellader is een schaalbaar systeem dat er voor zorgt dat aanpassingen en updates snel kunnen gebeuren. Het vermogen van de DC PLUON Snellader kan je aanpassen tot 360 kW. in een handomdraai

PLUON vervaardigt haar producten echt lokaal én integreert bij voorkeur groene, lokaal opgewekte stroom in elk project.

De AC PLUON laadpaal (wand uitvoering of staande uitvoering) en de DC PLUON Snellader worden vervaardigd in Belgisch Limburg.

Jazeker. Word partner en lid van de PLUON ACADEMY en kom alles tot in de kleinste details te weten.