VISIE

De elektrificatie van het wegvervoer is een realiteit, groene en lokaal geproduceerde energie is een noodzaak.

De PLUON laadinfrastructuur bestaat uit een toekomstgericht, modulair aanpasbaar systeem dat op maat gemaakt, ontworpen en gestileerd is.

PLUON maakt deze overgang naar duurzame mobiliteit mogelijk met slimme engineering en een uitgekiend ontwerp, met duurzame, ecologische en lokaal geproduceerde materialen.

Dankzij het PLUON MODULAR SYSTEM (patent pending) met gemakkelijk uitwisselbare en upgradebare componenten is de uptime optimaal.

Laten we verstandig omgaan met hernieuwbare energiebronnen.

Samen zorgen we voor de overgang naar een duurzame mobiliteit in stijl.

One stop shop

Bij PLUON kan je terecht voor een totaaloplossing vanuit smart engineering en custom implementation. PLUON engageert zich om jouw ROI en het effect van je laadpaal of laadplein te maximaliseren.

Continuiteit

PLUON is een  bedrijf dat vanuit onderzoek en coaching in de PLUON ACADEMY haar laadoplossingen en toepassingen samen met installateurs en gebruikers tegen het licht houdt, op weg naar nog beter.

Circulaire economie

PLUON ijvert voor het gebruik van lokaal opgewekte energie in combinatie met lokaal geproduceerde grondstoffen. De metalen behuizing voor de frames van de laadpalen, wordt binnen een straal van 50 km geproduceerd.

Draag bij tot een circulaire toekomst

Comfort, betaalbaarheid en duurzaamheid kunnen hand in hand gaan, dus waarom zou je het niet doen?
Bij PLUON vertrekt àlles vanuit die gedachte.
Check de drie PLUON-speerpunten

1.

Hoge kwaliteit, lokaal geproduceerd

De PLUON laadoplossingen worden gebouwd met grondstoffen van hoge kwaliteit, die bovendien vlakbij PLUON HQ worden vervaardigd. Neem nu de aluminium-behuizing, dit exo-skelet wordt samengesteld met gerecycleerd aluminium dat voor een keer niét overzee werd aangevoerd, maar door een bedrijf om de hoek wordt verzameld en verwerkt tot het sterkste en zuiverste product dat je je maar kan voorstellen.

2.

Groene stroom

De PLUON laadoplossingen worden bij voorkeur geïnstalleerd in combinatie met of in aanvulling van een bestaande zonne- en/of windinstallatie. Het is uiterst belangrijk om er voor te zorgen dat de energie die via je PLUON-laadpalen naar uw voertuigen stroomt, écht groen is. We streven hier doelbewust naar en bekijken, mocht het actueel nog niet mogelijk zijn om dat op uw locatie te realiseren, naar een plan voor de toekomst. 

3.

Update – and upgradeable

De PLUON laadoplossingen zijn zo geconcipieerd dat de intelligente componenten modulair uitbreidbaar en inwisselbaar zijn. Door het slimme PMS (PLUON MODULAR SYSTEM), wordt een laadpaal ter plekke voorzien van een nieuw laadhoofd en gebeurt de upgrade van het toestel bij een PLUON – vestiging in uw buurt. Zo gaat er geen tijd en bovenal geen energie verloren en blijft uw laadplein up and running at all time.